Burenpret

Ons huis is gelegen in een gezellige buurt. Iedereen praat tegen iedereen, tof om er te wonen. Nu is het nog beter wonen. Onze tuinen zijn gescheiden door een halfhoge haag. Met wat moeite kun je erover heen kijken. Vanuit het raam van de bovenste verdieping, krijg je een volledig zicht over buurman 's tuin. Bij zonnige dagen liggen we al eens naakt te zonnen, ook onze buurvrouw en buurman. We hebben elkaar al naakt gezien dus. Hij een sympathieke veertiger met een buikje, zij net veertig geworden, tof mollig figuur maar een achterwerk om u tegen te zeggen.

Het werd avond en ik had die dag naakt liggen genieten van de zon. Net toen ik naar binnen wou gaan, riep mijn buurvrouw Ellen. Ze stond op een stoel en keek over de haag de tuin in. Ik stond in mijn adamskostuum en keek haar onbeschaamd aan, te luisteren wat ze zeggen wou. Ze vroeg of ik zin had om wat te komen drinken. Ze wist dat mijn vrouw op stap zou gaan met de vriendinnen, zo zou ik niet alleen hoeven te zijn vanavond. Eigenlijk had ik geen speciale plannen, dus... waarom niet. Ze grapte dat ik best zo mocht komen. Ik ging naar binnen me aankleden en vertelde mijn vrouw over de plannen. Even later vertrokken we beiden.

Een gezellige babbel en een warm voorjaarsavondje. De wijn kwam sneller dan verwacht en we werden wat licht in het hoofd. De gesprekken veranderden van onderwerp en wat dacht je? Inderdaad... ook het onderwerp seks kwam ter sprake. Ellen zei plots; "Ik dacht dat je in je mooiste kostuum zou komen? Niet mis hoor"; zei ze half dronken. "He hè, ik wist niet dat je me van tijd stond te begluren. Ik zal maar oppassen"; antwoordde ik. "Ik niet alleen, Robert ook en zelfs meer dan ik"; verklaarde Ellen. Robert, kreeg een kleurtje, glimlachte en verdween. Ellen ging verder met haar openbaringen, gedreven door de drank. De anders ietwat bedeesde buurvrouw, sprak nu zonder een blad voor de mond te nemen. Ze openbaarde zelfs dat Robert zich al een paar keer had afgetrokken terwijl hij door het raam naar mij stond te kijken. "Naar mij?"

Gelukkig was Robert niet aanwezig of hij moest bloedrood geworden zijn. Ik was verbaasd, maar om heel eerlijk te zijn, liet deze gedachte me niet volkomen koud. Dat ik zelfs een man opwind... Het enige wat ik kon stotteren was; "Jammer dat jij het niet bent, daar zouden we wat kunnen aan doen".

"Misschien, kan dat ook wel"; zei ze. "Rob fantaseert soms tijdens ons seksspel over jou. Dat je mij neukt terwijl hij erop staat te kijken, terwijl zou hij zich aftrekt en klaar komt over je billen." Wel wat verbaasd van mezelf, zei ik; "Och als het dat maar is. En jij gaat daarmee akkoord?"

"Ja hoor, ik heb je al flink bestudeerd en een maatje groter als dat van Robert, zou ik best eens in me willen voelen". Ze was intussen vlak naast me komen zitten in de zetel. Wat een situatie, bedacht ik me. Onbeschaamd legde ze haar been over het mijne. Haar rokje was zo hoog gekropen dat ik bijna haar slipje kon zien. Het resultaat bleef niet uit en ik kreeg een bobbel in mijn broek. Toen ze dit zag, betastte ze die geniepig. Robert, kwam net terug en ze trok snel haar been weer terug.

De aankomende vakantie werd het nieuwe gespreksonderwerp. Ik raakte in de war. Enerzijds door haar openbaring en het al even snel terug krabbelen toen Robert binnen kwam. Anderzijds over het zicht dat me werd aangeboden van haar ontblote dijbeen tot net aan haar slipje. Het liet me niet meer los. Soms antwoordde ik wat afwezig. Ik wist niet wat er van te denken.

Ellen stond plots recht en begon zwoel te dansen. Robert moedigde haar aan. Met de handeling van een ervaren stripteaseuse, danste ze en trok stilaan haar blouse uit. Onder handgeklap van Robert, viel even later ook haar rokje op de vloer. Ze draaide zich weer naar ons toe en daar stond ze voor ons in haar bh en slipje. Met een zwier ontdeed ze zich van haar bh. Een stel dikke borsten floepten eruit terwijl ze verder bleef dansen. Ze danste eerst voor Robert, gaf hem een zoen en kwam daarna naar mij toe. Ook ik kreeg een zoen op de mond, waarna ze mijn handen nam en ze op haar billen legde. Uitdagend trok ik met mijn duim haar slipje stilaan naar beneden. Ze liet dit gedwee doen. Toen ze met haar poesje vlak voor mijn gezicht stond, trok ze haar slipje volledig uit. Ze nodigde mij uit ter dans.

Daar stond ik voor de ogen van haar man te dansen met mijn naakte buurvrouw. Haar naakte huid voelde goed aan. Met de ene hand op haar kont, trok ik haar dichterbij en daarbij voelde ze mijn stijve paal. "Hey, wat voel ik daar?" zei ze. Ze trok zich wat achteruit en maakte mijn broeksriem en knopen los. Mijn broek viel op de grond en ik stapte eruit. Zonder schroom stak ze haar hand in mijn onderbroek en betastte mijn stijve. Ze bukte zich en deed mijn slip uit. Daar stond ik in volle glorie voor haar. Toen ze omhoog keek, had ze meteen zicht op de volle lengte. Ze nam hem in haar mond en begon een op en neergaande beweging te maken. Haar lippen en tong draaiden rond mijn paal. Haar hand masseerde mijn ballen. Het was zalig, alleen... het was toch wat vreemd zo voor de ogen van haar man.

Het pijpen deed me al snel de werkelijkheid vergeten en ik geleidde haar naar de tafel. Ze zette zich op de tafel en opende haar benen waardoor ik een prachtig zicht kreeg op haar poesje. Je kon zo het vocht in haar lichtjes openstaande kut zien glinsteren, ze stond dus nat en heet. Ik zakte neer en begon haar te beffen. Haar gehijg vulde de kamer. Wisselend met een lik over haar klit en met mijn tong zo diep mogelijk in haar spleet, werd ze nog heter en begon met haar onderlijf het ritme aan te geven. Ze zou gaan klaarkomen, ik voelde het. Plots veranderde het gehijg in een gil en proefde ik verschil in haar sappen. Ze kwam klaar en hoe. Ze zakte neer op het tapijt en trok me boven op haar. "Neuk me, neuk me hard" zei ze. Ze nam mij paal in haar hand, geleidde hem tot vlak voor haar hemelpoort en met de andere hand duwde ze op mijn achterwerk. Ik ging probleemloos in haar warme zachte en natte kut.

Ik begon haar eerst zacht te neuken. "Harder, harder" riep ze. Mijn ballen kletsten tegen haar billen. Het duurde niet lang of ze gaf weer een gil. Z e kwam een tweede keer klaar, maakte zich los en ging op handen en knieën zitten. Ze wreef haar sappen over haar achterwerk. Man toch, wat een achterwerk. Weer nam ze mijn jongeheer ter hand en bracht hem tot voor het gaatje. Met een lichte duw ging ik erin. Het voelde anders aan en ik merkte dat ik in haar kontgaatje zat. Ik neukte en beukte verder. Ze wou hard genomen worden en dat deed ik. Ik had niet eens in de gaten dat Robert zich intussen ook al ontkleed had en zich stond af te rukken, tot ik plots zijn handen op mijn rug voelde. Ik was te druk in de weer met Ellen om me daar 'zorgen' over te maken. Hij betastte mijn ballen en ik voelde dat hij met zijn hoofd onder mij ging liggen. Terwijl ik Ellen neukte, likte hij aan mijn ballen en kontgaatje. Een vreemd gevoel, maar toch aangenaam. Zijn tong draaide rondjes in mijn kontgaatje. Af en toe hield ik even op met neuken om hem beter te laten begaan.

Ellen merkte dit, trok zich terug en begon me te pijpen. Daar zat ik dan op mijn knieën met langs de ene kant Ellen die aan mijn stijve paal likte en aan de andere kant Robert die mijn kontgaatje aan het bewerken was met tong en vinger. Ik liet me dit welgevallen. Ellen ging op haar rug onder mij liggen waardoor ik op handen en knieën zat terwijl ze me afzoog. Robert achter me. Plots voelde ik zijn paal duwen tegen mijn kontgaatje. Ik wist wat er te gebeuren stond en het stootte me niet af. Ik trachtte mijn kontgaatje zoveel mogelijk te ontspannen en Robert drong er binnen. Het deed buiten alle verwachtingen in, geen pijn. Robert was niet al te groot geschapen. Hij neukte me en ondertussen pijpte Ellen me. Mijn hoogtepunt was gekomen en ik schoot me leeg in haar mond. Ze probeerde dit allemaal in te slikken. Niet lang daarna hoorde ik Robert kreunen. Ik voelde zijn sperma in mijn kont spuiten. Terwijl Ellen me schoon likte, liet ik Roberts lul slap worden in mijn kont. Ik moet toe geven dat ik het fijn vond. Toen hij zich terug trok, liep zijn sperma eruit.

Het likken en zuigen aan mijn lul, bleef niet uit. Hij stond weer klaar voor een volgende beurt. Robert stond met zijn slappe piemel voor mijn gezicht. Ik durfde het aan om hem in mijn mond te nemen, ik proefde sperma en zoog er net zo aan als Ellen. Zij zag dit en kwam me versterken. Met z'n tweetje zogen we hem terug recht. Onze tongen draaiden daarbij in elkaars mond. Opgehitst legde ik haar op haar rug en neukte haar terug in haar kut. Na enige tijd pompen, spoot ik een volgende lading in haar kut, gevolgd door een al gekende gil van haar. Ze was ook weer klaargekomen. Om nog wat bij te komen lagen we in elkaar gestrengeld en ik voelde goed hoe warm haar kutje eigenlijk wel was. Robert kwam nog eens achterin bij me en neukte in mijn kont. Hij stompte en beukte zo hard dat ik stilletje bewoog in Ellen haar spleet. Het wrijven en het idee deden haar weer klaarkomen, ook Robert kwam nog eens klaar in mijn kont. Allemaal uitgeteld bleven we zo met z'n drieën in elkaar liggen. Het was Ellen die het eerst bij kwam en als eerste opstond.

"Voor herhaling vatbaar" zei ze terwijl ze me een dikke zoen op de mond gaf. We stonden allemaal recht en kleedden ons aan. Net op tijd, plots ging de bel en mijn vrouw belde aan. We hebben haar niets verteld, maar mogelijk las ze iets op onze gezichten. Ik kan haar toch niet vertellen dat ik me heb laten nemen door een man?

George