Blij weerzien

Vier jaar is het geleden dat we elkaar nog zagen, op de plechtige proclamatie in Gent. Aan het begin van onze studententijd hebben we kort gedatet maar we bleven nadien wel in dezelfde vriendenkring hangen. Na ons afstuderen verhuisde ik naar een provinciestadje 25 km ten zuiden van Gent terwijl zij terugkeerde naar haar geboortedorp aan de andere kant van die stad. Dankzij sociale media zijn we elkaar nooit helemaal uit het oog verloren en zo ben ik op deze zondagnamiddag onderweg naar haar nieuwbouwhuis waarvan ik alle plannen en uitvoering op de voet heb kunnen volgen.

Wanneer ik aanbel en Astrid de deur opent zie ik niet het ietwat verlegen en mollige studentje in jeans en veel te grote sweater van weleer maar wel een zelfbewuste jonge vrouw in een luchtig Ferrari-rood zomerjurkje met mooie rondingen op de juiste plaats. Ik overhandig haar de obligate bos bloemen en de fles cava en ze trekt me spontaan tegen zich aan en geeft me drie kussen.

"Zo heb ik er al eentje koel staan" lacht ze terwijl ze de fles opsteekt. In de keuken zet zij de bloemen in een vaas terwijl ze mij vraagt alvast een fles cava open te maken en twee glazen vol te schenken. Met de fles in de ijsemmer en ons glas in de hand gaan we naar haar pas aangelegd terras en zetten ons lekker in het zonnetje op de tuinbank. We praten over onze job, onze families, halen herinneringen op aan onze tijd aan de universiteit en voor we het beseffen is de bodem van de tweede fles al in zicht.

"Zal ik je eerst mijn huis eens showen voor we iets eten?" Vraagt Astrid. De open keuken en woonkamer had ik al gezien bij binnenkomst, wasplaats en berging is ook snel bekeken dus gaan we naar boven. Ik bewonder de badkamer met gigantische inloopdouche, kijk verbaasd naar de logeerkamer waar in tegenstelling tot de rest van het huis pure chaos heerst.

"Mijn zusje logeert hier voor een paar dagen" grinnikt Astrid. Dan komen we in de master bedroom met aanpalende dressing. Het raam dat over de hele lengte van de kamer loopt geeft uit op het natuurgebied dat achter haar woonwijk ligt. Kijkend naar de ondergaande zon boven al dat groen vertelt ze hoe ze daar met haar ouders en zusje vele uren vertoefde en terwijl zij mijmert over haar jeugdherinneringen denk ik aan al het natuurschoon dat hier naast mij binnen handbereik staat. Een beetje beneveld verlies ik alle schroom en schuif achter haar terwijl ik haar in haar nek begin te zoenen. Ze pakt mijn achterhoofd met beide handen vast, draait haar hoofd naar mij toe en onze monden vinden elkaar in alles verslindende kussen. Ik zie in de weerspiegeling van het raam haar borsten fier omhoog steken en pak ze vast terwijl ik in haar tepels knijpt. Ik voel haar in haar keel grommen, ze duwt haar bolle billen tegen me aan. Ik ben zo opgehitst dat ik mijn broek met één hand naar beneden trek en mijn lul bevrijdt. Ik til haar jurkje op en ben heel verbaasd geen slip of string te voelen. Ze zat dus al de hele tijd in haar blote kont naast mij? Nu gaan alle remmen los en ik schuif in een keer helemaal naar binnen en terug, opnieuw en opnieuw tot we zinderend klaarkomen. Astrid laat uitgeteld haar voorhoofd tegen het raam zakken. Ik voel me best wel een beetje schuldig en stamel.

"Dit was niet wat ik in gedachten had toen we dit bezoekje planden". Ze antwoordt daar op. "Het was anders exact waar ik op gehoopt had". Ze lacht schalks en duwt me achteruit tot ik op haar bed val. Ze duwt met haar voet mijn bermuda en boxershort uit en knoopt ondertussen mijn overhemd open.

"Zo'n vluggertje was goed om de eerste stoom van de ketel te halen" zegt ze "maar nu mag het wel iets meer zijn, toch?" Ze zoent me hartstochtelijk terwijl ik over haar rug en haar zachte billen wrijf. Dan begint ze aan mijn oor te sabbelen, zoent me in mijn nek en gaat zo naar mijn tepels en verder naar beneden. Ze neemt mijn ballen in de ene hand en mijn schacht in de andere en begint te kneden en op en neer te bewegen. Als mijn eikel bloot komt te liggen geeft ze eerst kleine likjes waarna ze me helemaal in de mond neemt en me heerlijk pijpt. Wanneer ik voel dat ik het niet meer lang zal uithouden trek ik haar omhoog. Er is maar één plaats waar ik wil klaarkomen en dat is diep in haar kutje. Ik trek haar jurkje over haar hoofd en twee prachtige borsten komen tevoorschijn. Ik tongzoen haar terwijl ik haar beide borsten in mijn handen heb en voel hoe ze schrijlings op me gaat zitten en mij volledig in zich opneemt.

"Ik ben in de zevende hemel en wil nooit meer terugkeren" denk ik. Ik lik en zuig aan haar tepels die keihard vooruit staan. Plots zie ik in mijn ooghoek een beweging en verstijf. Hoe kan het dat ik haar daar tegen de deurstijl zichzelf zie staan vingeren terwijl ze me op ditzelfde moment aan het berijden is?! Astrid, die mij voelde schrikken, kijkt achterom en zegt.

"Hoi zusje, dit is Pieter. Pieter, dit is Esther". Ik wist wel dat Astrid een zus had maar dat ze een identieke tweeling waren is compleet aan mij voorbij gegaan.

"Is hij die hengst die je zo feestelijk ontmaagdde?" vraagt Esther laatdunkend. Ik moet toegeven dat ik als 18-jarige nogal op mezelf gericht was en dat die eerste keer met Astrid niet overliep van fijngevoeligheid. En daarnet was ook al geen schoolvoorbeeld. Astrid is ondertussen al opnieuw in beweging en hoe gênant ik het ook vind betrapt te zijn, ik heb mezelf niet meer onder controle en moet mee bewegen.

"Laat maar zien wat je ondertussen geleerd hebt" zegt Esther ineens vlak naast mijn oor en ze positioneert zich vlak boven mijn gezicht zodat ik haar kutje vlakbij heb. Ik bef haar in hetzelfde ritme waarmee haar zus mij opjut; hard en snel. Ik lik en zuig aan haar klitje en duw mijn tong ver in haar kut terwijl ik met de ene hand Esther 's en met de andere hand Astrids borst verwen. Bijna gelijktijdig komen we alle drie klaar.

Als we nadien naast elkaar op het bed liggen, mijn handen op hun venusheuvels, hun handen samen op mijn uitgeklopte lul, bedenk ik me dat dit de beste zondag ever is. "Zullen we samen eens die douche van jou uitproberen Astrid?" Vraagt Esther plots, "Of we er ook met drie inpassen?"

Isaline