Beatrijs verteld

Ik schrok op toen de deurbel kort haar tonen door de woning stuurde om een bezoeker aan te kondigen. Ze hadden afgesproken dat zij de deur zou openen. Nou ja, afgesproken Ze wist nog maar een goed uur van de komst van deze bezoeker, specifieker uitgedrukt bezoekster! Het was hun vrije avond en hij had voor haar gekookt, zoals zo dikwijls, met een glaasje wijn erbij, muziekje op de achtergrond, vooral proberende te genieten van de eenvoudige dingen, zoals simpelweg elkaars gezelschap. Hij had de haard vroegtijdig aangestoken en had haar met zachte dwang naar de badkamer geleid voor een zalig geurend warm en verkwikkend bad en daar had hij het haar verteld, na enkele minuten toen hij op zijn knieën en met zijn armen op de badrand leunend, haar zachtjes aan het inzepen was. "Er komt iemand langs, je droomt en fantaseert nu al zolang over een goede massagebeurt, dat ik maar eens wat initiatief heb genomen" Ze wist niet waar ze het had. Ze was blij, kwaad en onrustig tegelijkertijd. Immers, waar had hij deze vrouw (want het ging wel degelijk om een vrouwelijk exemplaar) ontmoet? Pas na enige uitleg over een intense zoektocht op internet en de verzekering dat hijzelf niets aan deze vrouw gelegen zou laten, kwam ze vanbinnen tot rust en keerde haar verwardheid langzaam om naar een vorm van nieuwsgierigheid die vanuit gans haar lichaam scheen uit te gaan. Voor de eerste keer in haar leven zou ze gemasseerd worden door een vrouw die niet zou schromen om haar borsten en andere intieme plekjes mee te verwennen. Grenzen zouden verlegd worden, maar op een veilige manier, ze verzekerde zich ervan dat haar partner dit voor haar plezier deed. Ze hadden dit dikwijls overlegd en ze wist dat zijn grootste plezier eruit bestond van haar zien te genieten. Zo was het dat zij zich ondertussen een stuk zekerder voelde toen ze naar de deur ging, weliswaar met bonzend hart maar vastbesloten om dit geschenk te aanvaarden.

Anouk vertelt:

Dit was de eerste keer dat ze een vrouw had en dan nog wel in aanwezigheid van diens man. Ze had tot nu toe uitsluitend mannen gemasseerd, hoewel haar advertentie ook duidelijk hengelde naar een gemengd cliënteel. Net misschien door het feit dat ze nog maar enkele maanden geleden 'opgestart' was, deed ze haar bijverdienste heel graag, hoewel de automatische piloot recentelijk wat makkelijker aangezet werd. De spanning begon er al wat af te slijten en ze was behoorlijk harder geworden. Haar omgeving duidde dat als assertiviteit, een positief groeiproces. Maar zelf wist ze wel beter. Deze avondlijke job vormde een echte uitdaging, het voelde wederom aan als haar eerste professionele afspraak, nu 5 maand geleden. Ze was wat sceptisch, maar de man was heel duidelijk geweest. Alleen maar een massage van zijn vrouw, hij hield zich afzijdig, geen verrassingen! De deur werd opengedaan door de dame in kwestie, wat ze als zeer positief ervoer. Ze had er dus duidelijk zin in. Toen ze haar zag ging er een schok door haar heen met het besef dat ze hier zelf ook werkelijk naar verlangde. De blonde krullerige vrouw kwam duidelijk net uit bad, ze geurde lekker schoon, en was gehuld in modieuze linnen kledingstukken. Een echt vrouwelijk type, met een lichaam zoals ze zich dat al dikwijls voor de geest had geroepen. Ze begroetten elkaar warm maar toch ietwat onwennig en formeel, wat normaal was en zelfs bijdroeg tot de pure sfeer van deze opdracht. Toen ze haar volgde naar de binnenruimten van de woning voelde ze dat ze niet alleen genot ging schenken maar dat ze hier ook ging van genieten.

Jeanvaljean vertelt;

Ik wist niet of dit een goed initiatief van mij was. Erover praten en fantaseren is één ding. Diezelfde droom in werkelijkheid omzetten, heel wat anders. Tijdens de vele zoete nachten die ik met mijn lief doorbracht, fluisterend verhalen vertellend in haar oor, ondertussen haar lichaam strelend, was hetzelfde verhaaltje vele malen als een geil engeltje teruggekeerd. Ze zou naakt op het tapijt voor de brandende haard liggen en een mooie vrouw zou haar lijf beroeren, zonder grenzen masserend, teder, sensueel, haar zacht meevoerend naar nieuwe ongekende hoogten. In verschillende varianten van mijn duizend-en-één nacht vertellingen ging de onbekende dame vrij ver (ik fluisterde mijn geliefde toe dat ze onder andere zacht gelikt zou worden) en was mijn rol ook niet onbesproken. (ik bedreef steevast de liefde met haar nadat ze een denderend orgasme cadeau had gekregen van onze fantasie vrouw.) Deze 'echte' ontmoeting moest wat mij betreft, puur en risicoloos verlopen. Ik wilde mijn relatie niet op het spel zetten door net iets te ver te gaan. Ik ging hier ook duidelijk van genieten. Mijn partner daar te zien liggen genieten, lang uitgestrekt voor het haardvuur, dat zou een feest voor al mijn zintuigen worden!

Beatrijs Vertelt:

Ze was goed, ze was lekker. Ze ging niet te vlug maar wist toch door te gaan op de goede momenten. Ik kwam twee keer klaar. De eerste keer totaal onverwacht. Ik was zo relaxed dat de opwinding mij bij verrassing overweldigde en dat de minste beroering van mijn klitje heel vlug tot een knal in mijn kutje leidde. De tweede ontlading was gewild en heftiger Ik drukte mijn onderbuik expliciet tegen haar hand en bezige vingers. De tweede keer keken we elkaar ook in de ogen (af en toe schroomvol wegkijkend. Maar steeds weer zoekend naar de glazige blik waarmee we mekaar duidelijk opgeilen.) Ik zag dat ze hier ook zichtbaar van genoot. Dit was duidelijk geen gewone routine job voor haar. Gans haar lichaamshouding (ze had uiteindelijk ook haar slipje uitgetrokken) sprak boekdelen. Uit pure opwinding begon ik haar te strelen. Ik zag de verwarring in haar blik. Dit was duidelijk geen gewone reactie van een 'klant' maar de kreunen die uit haar mond ontsnapten lieten mij niet toe ermee te stoppen. Ik genoot van elk moment en mijn man duidelijk ook. Zijn deelname was niet langer beperkt gebleven tot louter observatie. Hij had zich uitgekleed en de beenharde penis die ik zag, maakte mij nog geiler als ik al was. Plots kreeg ik het helemaal. Ik schrok zelfs van mezelf "lik haar kutje" zei ik met schorre stem tegen hem. Na een tweede, kort commando, was hij blijkbaar overtuigd en ging vol overgave tot de actie over. Mijn masseuse en ik begonnen geilend te zoenen terwijl mijn man haar eerst wat aarzelend maar vlug daarna voluit begon te likken.

Anouk vertelt:

Dit was genieten geblazen. Een vrouw masseren en daarna tot een climax brengen was niet iedereen gegeven. Ik voelde mij trots en geweldig geil, wat op zich een verwarrende cocktail vormde. Ik gaf mij voluit en genoot zelf van het plezier dat ik aan mijn 'klant' schonk. Het feit dat haar man ons observeerde, stoorde me helemaal niet, integendeel. Na haar eerste orgasme werd ik nog geiler dan ik al was. Ik vond het bijzonder fijn om bekeken te worden en trok al gauw mijn slipje uit zodat hij ook 'visueel' kon genieten van mijn natte poes. Ik observeerde hem tussendoor sluiks vanuit mijn ooghoeken zonder dat ik Bea ook maar een ogenblik verwaarloosde. Nadat ze een tweede orgasme uitschreeuwde, begon ze mij te strelen, ja zelfs zachtjes te vingeren. Ik liet alles meer dan gewillig toe; dronken van de broeierige sfeer. Toen haar man zich verder uitkleedde en ik zijn harde penis zag, bleef ik wat langer naar hem staren dan voorheen. Ik zag hoe Bea mijn blik opving, maar in plaats van de jaloerse reactie die ik half en half verwachte, beval ze hem mij te likken. Ik lag met mijn borsten tegen de hare gedrukt op mijn knieën. Onze monden versmolten in likkende, kwijlende kussen. Mijn kont stak omhoog zodat Jean mij voluit kon likken, wat hij dan ook met volle overgave deed. Verwonderlijk was het niet dat ik vrij vlug kreunend klaarkwam met zijn tong nog op mijn klitje, maar het bleef toch de grote verrassing van deze avondlijke job!

Jeanvaljean vertelt;

Mijn mond; ja, mijn ganse gezicht glinsterde van haar sappen toen ik, vanuit mijn moeilijke positie recht krabbelde. De masseuse draaide zich om en begon mijn vrouw terug omstandig te likken. Ze lagen beiden in een oogstrelende negenenzestig houding. Ik ging naar Bea toe en hield de volle schaamlippen van de masseuse voor haar open met mijn vingers zodat ze met haar tong voluit kon gaan. In een opwelling begon ik terug mee te likken, mij vooral concentrerend op het donker gekleurde sterretje van het massagemeisje. De van kwijl druipende tongen van mijn vrouw en mezelf kwamen elkaar gretig tegen zodat we in een draaikolk van tongkussen en likken verdwaalden. Het gekreun van ons slachtoffer werd intenser en werkte zeer inspirerend. Met een trage beweging bracht mijn liefje haar mond naar mijn oor. "Ik wil dat je ons neukt, allebei" Alsof ze er op aan het wachten was, draaide Anouk zich om, dwong mij op mijn rug waarop mijn lief in één gretige beweging mij besteeg en mijn pijnlijk kloppende penis in zich opnam. Anouk het massagemeisje, begon mij uitvoerig te tongzoenen, daarin aangemoedigd door de handen van mijn lief, die met zachte dwang de haren van haar had vastgegrepen, zo onze lippen op elkaar drukkend. Mijn hete vriendin kwam zeer vlug, en hoe? In één luidkeels brullende beweging trok ze het hoofd van Anouk naar zich toe. Schokkend met heel haar lijf kuste en likte ze haar alsof haar leven er van af hing.

Beatrijs vertelt;

Ik herkende mij niet meer. Ik was geil, botergeil. Langzaam verstilden de samentrekkingen in mijn kut. Anouk kuste mij zeer teder en zacht nu, eerder als geliefden dan als de twee krolse katten die we nu blijkbaar geworden waren. "Wil je dit echt" haar zwoele, iets diepere stem werd gedragen door haar warme adem. Ik was niet langer bang. Mijn angst werd verdreven door helende geilheid. Een voor mij absurde perversiteit kwam in mij opborrelen toen ik zonder al te veel poespas mijn vinger achter haar rug in haar nauwe sterretje drukte. Mijn mannetje moet het toen bijzonder moeilijk gekregen hebben toen hij dit letterlijk voor zijn ogen zag gebeuren. Ik voelde zijn op springen staande staaf, nog steeds diep in mij, zo nodig nog wat harder worden. "En jij " fluisterde ik op dezelfde toon terug terwijl ik naarstig haar nauwste gaatje prepareerde voor mijn liefste. "Later misschien" kreunde ze nauwelijks hoorbaar terug. Ze duwde me zachtjes naar achter en rustend op de bovenbenen van mijn man zag ik haar naar voor buigen en zijn bevrijde opgezwollen penis in één beweging verdwijnen tussen haar rode lippen. Haar ogen, ondeugend twinkelend, keken mij recht aan terwijl ze pijpte. Zijn orgasme diende zich vlug aan, fel en snoeihard. Nadat hij met een oerkreet de mond van dit geile massagemeisje had gevuld, bevrijdde hij zich van ons juk en dwong mij in één beweging op mijn knieën. Het was niet haar sterretje, maar het mijne dat hij dwingend penetreerde. Na hijgend lagen we daarna in elkaars armen. "Je mag Anouk nu neuken van mij "zei ik toen spontaan "onder één conditie. Je zorgt volgende keer voor een leuke mannelijke masseur samen met haar dan" Niemand schrok hier blijkbaar van, behalve ikzelf dan. Zo'n ommekeer had ik van mezelf niet verwacht.

Anouk vertelt:

Ik bleef nog een uurtje of zo. De man des huizes was blijkbaar nog niet helemaal uitgeteld. Hij lag wat te rusten tussen ons beide dames in maar algauw waren we met ons drietjes opnieuw verstrengeld in een kluwen van zoenen, likken, strelen. De geur van rauwe seks werkte bijna dwingend op ons gemoed om verder en verder te gaan. Bea en ikzelf hadden niet de minste moeite om deze beschikbare penis op oorlogssterkte te krijgen. Op tantrisme geschoolde wijze creëerden we samen een harde roede die opnieuw om bevrijding smeekte. Zonder al te veel poespas schoof Bea kordaat een condoom over ons gezamenlijk lustobject en toen was er uiteraard geen weg meer terug. "Maak mij pokken jaloers" fluisterde ze zacht en hees in mijn oor. Waarop ze mij vervolgens op mijn knieën posteerde, mijn dijen met licht dwang wat meer spreidde om vervolgens zijn in rubber verpakte penis voor mijn druipende vulva te plaatsten. Na vier of vijf harde en kordate stoten kwam ik al klaar, schreeuwend, zonder gêne, blijkbaar ook tot groot genoegen van Bea "Doe meer, liefje" zei ze toen tegen Jean.

Jeanvaljean vertelt:

Ik was in alle staten toen mijn lief mij verder aanspoorde. Ik herkende haar nauwelijks, haar stem hees van losgelaten emotie, haar blik half verwilderd met een lichtjes hijgende ademhaling werd mij haast teveel. In een opwelling nam ik de haren van Anouk in mijn vuist trok haar hoofd vrij bruusk naar achteren zodat de kromming van haar lenden mij haast perfect voorkwamen. Ik begon haar als een bezetene verder te neuken zonder herkenbaar ritme. Ik joeg mijn orgasme na, steeds meer en meer opgehitst door zowel de aanmoedigingen van mijn lief nu, als het bijna permanent krijsende getier van Anouk Haar kut zoog mij zowat vacuüm toen ik spoot. Het kwam van diep, dieper dan ooit. Waar was ik in beland? Bea kuste me teder op de mond, keek mij liefdevol aan en stelde mij gerust.

Jeanvaljean