Als zeedieren

Ik kijk naar Vigo, hij kijkt naar mij.

"Oké?"

"Ja, je had gelijk, het is lekkere wiet."

Ik ga te snel zitten en schaaf mijn hand als ik mijn evenwicht zoek. Vigo houdt me in evenwicht. Door de aanraking van zijn jonge hand op mijn schouders voel ik me meteen nuchter en dwaas. Ik sta abrupt op en loop naar mijn jurk, verfrommeld op de rotsen, en ik trek hem aan.

"My, ga alsjeblieft niet weg. Alsjeblieft."

Ik bedenk me nu ik de paniek ik in zijn stem hoor. Ik loop naar hem terug. Hij grijnst naar me alsof ik hem het allermooiste heb gegeven. Hij houdt een hand omhoog en beweegt ietsje. Er klinkt een hard scheurend geluid, zijn zwembroek is uitgescheurd en zijn al stijve pik glijdt op de gele steen.

"Hij is van jou!" En ik zak door mijn knieën van het proesten, til hem op, we schateren het uit.

"Godver," hijgt Vigo, "vertrouw maar op me." Ik voel zijn stijf wordende pik tegen mijn been. Ik kijk naar de enorme lucht. Ik word overspoeld door de nawerking van de wiet, waanzin, hoop.

"Ik vertrouw je, ik wil met je neuken," hoor ik mezelf zeggen.

Vigo gaat op de richel zitten met mij op schoot. Mijn benen zijn om zijn rug geslagen en ik versterk met mijn strelende vingers zijn erectie, alsof het een bang klein vogeltje is. Hij kijkt me met zijn grote ogen aan.

"Je vertrouwt erop dat ik je niet loslaat," zegt hij rustig.

"Als dat gebeurd is dat nog niet zo erg. Dan vallen we samen, worden we samen nat."

Ik kus zijn zijden haar, zijn gladde voorhoofd, allebei zijn satijnen oogleden, zijn perfecte neus, zijn volle lippen. Ik voel me weer een beetje stoned, buiten mezelf, toekijkend alsof ik een ander ben, ik voel me vrij.

Alle zeedieren die ooit leefden en stierven zitten nu samen met me op deze steen en begrijpen me allemaal perfect.

Zijn pik wordt door het strelen steeds stijver. Ik spreid mijn dijen en wrijf erlangs met mijn schaamlippen.

"Ben je verliefd op Anja?"

"Weet ik niet."

"Je wordt toch niet verliefd op mij, hè?" In zijn ogen zie ik een vreemde spanning. Ik licht mezelf ietsje op en laat zijn pik langzaam naar binnen glijden. Dan, knijp ik hard in hem, ontspan mijn spieren weer. Ik voel me warm, maar heb alles onder controle.

Hij streelt mijn tepels met trillende vingers. Dat gevoel zorgt ervoor dat ik weer samentrek. Vigo bijt op zijn lip en huivert. Zijn ogen zijn gesloten.

"Ik beloof dat ik niet verliefd op je word, echt waar." Ik raak met mijn lippen zijn oogleden aan en hij houdt me stevig tegen zijn borst aan. Mijn tepels tintelen en ik wrijf ermee over zijn gladde, stevige huid. Ik ben nu zo nat dat het op hem druipt.

"Je bent zo jong en mooi... ik raak helemaal in de war. Ik weet niet meer wie ik ben en..."

Ik zucht opeens als hij me omlaag drukt en tegelijkertijd zo hard in me stoot dat het haast zeer doet. Opnieuw. En weer en weer. Mijn hoofd wordt steeds roder, ik voel dat ik glimlach.

"En het is te mooi om kwijt te raken..." 0 God, ik ga klaarkomen.

"Ook ..." Nog even wachten, het is net zo lekker.

"Vrij!" schreeuw ik als hij opeens keihard omhoog stoot en me wegslingert, een lang en haast ondraaglijk orgasme in. Ik val slap tegen zijn schouder aan terwijl hij in me blijft boren, steeds sneller, en hij mijn billen vastklemt.

"0, ik voel het ook," zegt hij trillend en verlangend naar zijn orgasme. "Ik weet niet wie ik ben..."

Ik kijk verwonderd naar hem, nog verdoofd door mijn orgasme.

...soms is het afgrijselijk... o, My, liefje..." Als hij tussen zijn opeengeklemde kaken "liefje" zegt, lijkt hij opeens veel ouder.

"...en... soms... is het geweldig... heerlijk..." Hij stoot nog een keer in me en deze keer komt hij heftig klaar, hij kreunt en drukt mijn hoofd tegen zijn borst aan. Opeens, onverwacht, kom ik opnieuw klaar, maar een klein orgasme dat vluchtig is, alsof een klauw in me open en dichtgaat. Ik ben zo verrast dat ik mijn nagels in zijn rug druk, en we trillen zo dat we ons evenwicht verliezen. Samen plonzen we in het diepe, koele, inktzwarte water, nog steeds verstrengeld, en als zeedieren laten we elkaar geleidelijk los. We komen apart weer boven, we lachen en kussen elkaar alsof we iets te vieren hebben.

私の指